Tags: coronacrisis, TUBBY, winactie

Het hipste mondmasker, een winactie: de TUBBY facemask

Op steeds meer plekken is het verplicht een mondmasker te dragen, dus je ontkomt er bijna niet meer aan. Maar mag het ook wat hipper en gebruiksvriendelijker? Zie daar de TUBBY facemask! Wij geven er 3 weg.

Nu het verplicht is een mondmasker te dragen in het openbaar vervoer en er steeds meer medewerkers richting kantoor komen, is een initiatief als TUBBY zeer welkom. Deze samenwerking tussen Nederlandse en Engelse partners zorgt ervoor dat je jezelf en anderen kunt beschermen, terwijl het er ook nog goed uitziet. En wij geven er drie weg! Om kans te maken op één van de drie TUBBY facemasks, hoef je alleen maar onderstaand formulier in te vullen.

 


Verdienen jouw hardwerkende medewerkers wel een actueel en origineel cadeau in deze gekke periode? Bij TUBBY kun je mondmaskers bestellen en eventueel laten bedrukken met een logo, tekst of slogan. Speciaal voor de leden van HRcommunity hebben wij een kortingscode geregeld waarmee je korting krijgt op iedere aankoop.

 

Kortingscode

De prijs van een TUBBY is €15,99. Met kortingscode #HRCOMMUNITY betaal jij nog maar €13,50 per facemask.

 

Bestellen van grotere aantallen met logo

 

  • Bij een bestelling van 250 TUBBY facemasks betaal je €11,50 per stuk.
  • Bij 500 stuks of meer betaal je €10 per TUBBY. Vanaf 500 stuks kun je de TUBBY facemasks gratis laten bedrukken met jullie logo, een tekst of slogan.
  • Bij 1000 stuks betaal je nog maar €9 per TUBBY. Bij 1000 stuks kun je de TUBBY gratis laten bedrukken met jullie logo, een tekst of slogan, worden deze gratis geleverd en ontvang je voor elke TUBBY een gratis opberg-etui.

SHOP NU JOUW TUBBY

 


 

Vul onderstaand formulier in om mee te doen aan de winactie

 

Deze winactie is gesloten op 15 juli om 12:00 uur

 

Tags: coronacrisis, TUBBY, winactie
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Artikel

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.