Tags: , ,

De 4 beste podcasts voor HR-professionals

» Blogs

»

De 4 beste podcasts voor HR-professionals

Dit zijn de vier beste podcasts voor professionals in HR en verandermanagement waar het team van HR-adviesbureau Lagerweij naar luistert.

 

1. Nú is het tijd voor een carrièreswitch (en zo doe je dat)

Work in Progress is de podcast van Intermediair over carrière, work-life balance en persoonlijke groei. In deze podcast interviewen Maaike Bos en Jan Meijroos sollicitatie-expert Aaltje Vincent. Hoe kom je aan de juiste mensen, wat bespreek je met hen, hoe word je ‘arbeidsmarktklaar’ en hoe maak je die carrière-switch? Luister de podcast hier.

 

2. Soms is maar een klein dingetje nodig

Één klein dingetje kan je leven soms compleet veranderen. Wat dat kan zijn, dat verkent de podcast Something You Should Know met Mike Carruthers als presentator. In elke aflevering interviewt hij experts op hun vakgebied. Ze geven advies om je te helpen met het besparen van tijd en geld, carrière maken en relaties verbeteren. Luister de podcast hier.

 

3. Naar een hoger niveau tillen

Wat doen succesvolle mensen om succesvol te zijn? Don Hutcheson zoekt het samen met je uit in de podcast Discover Your Talent Do What You Love. Build a Career of Success, Satisfaction and Freedom. Don geeft adviezen om je te helpen je leven en carrière naar een hoger niveau te tillen. Hierbij komen onder andere de onderwerpen educatie, carrière, life planning en persoonlijke ontwikkeling  aan bod. Luister de podcast hier.

 

4. Vragen en antwoorden over werk

Rens de Jong gaat met je op zoek naar jullie vragen en antwoorden over werk in Werkverkenners. Hij gaat in op onderwerpen zoals bedrijfscultuur, teambuilding, sollicitatiegesprekken, forenzen, thuiswerken en concentratie. Luister de podcast hier.

 

Meer horen?

Volg Lagerweij op LinkedIn en ontvang inspirerende podcasts in je tijdlijn. Of zet hier de eerste stap naar een wendbaar 2020!

 

Tags: , ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Ook Interessante Blogs

Tweede editie: State of Agile

Met trots presenteren wij de tweede editie van onze State of Agile HR-reeks, de beste tot nu toe! Vergeleken met de State of Agile HR 2020, is alles groter: meer…
Lees verder

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper De waardevolle organsiatie

whitepaper arbeidsmarkt
In dit whitepaper staan HR en HRM gerelateerde onderwerpen omtrent de Arbeidsmarkt

Registreer je als lid

Word gratis lid

Meld je nu aan!

Webinar Tsuru - Gelukkige, gezonde en gemotiveerde werknemers (de 3 Gs)
Tuesday Talk Kees de Rijke Koninklijke Landmacht 1

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

Deel je blog!

Word lid

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

Advertentie

In de spotlight

Vacature

Boek

Kalender

Whitepaper

Menu