Tags: , , , ,

De covid-19 Pulse survey

» Blogs

»

De covid-19 Pulse survey

Veel bedrijven zijn op zoek naar de juiste modus in deze tijd van crisis. Wat zijn nu de juiste stappen om te nemen en is de timing hierin wel goed? Regeer je uit angst, of regeer je vooruit met veel tijd en aandacht voor je medewerkers?

Juist nu is het belangrijk om te luisteren naar je medewerkers en daarvoor ontwikkelde Integron, in co-creatie, een speciale COVID-19 survey voor NEN. De COVID-19 Pulse Survey is ook voor jouw organisatie beschikbaar. Binnen een week live, snel resultaat en snel acteren. Hoe gaat het met jouw medewerkers?

 

 

“Juist nu kunnen wij als NEN het verschil maken naar onze medewerkers.” Het inzicht van nu helpt ons om de wereld van morgen (nog) beter in te vullen.” – Rik van Terwisga, CEO van NEN


Lees meer & ga naar de survey

Tags: , , , ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Ook Interessante Blogs

Het heilige uurtje volhouden deel 2

Omdat heel veel kenniswerkers het lastig vinden om het eerder beschreven heilige uurtje daadwerkelijk te blijven uitvoeren geeft Jan-Dirk vier tips hoe het toch voor elkaar te krijgen.
Lees verder

Houden we onszelf of ons bedrijf in stand?

Een belangrijk risico van succesvolle bedrijven is dat ze teveel in zichzelf gaan geloven. Psychologen noemen dit ‘interne attributie’ waarbij de medewerkers ervan overtuigd zijn geraakt dat zij hun eigen…
Lees verder

Community Leden

[ultimatemember form_id="59410"]

Alle Leden >>>

Whitepaper De waardevolle organsiatie

whitepaper arbeidsmarkt
In dit whitepaper staan HR en HRM gerelateerde onderwerpen omtrent de Arbeidsmarkt

Registreer je als lid

Word gratis lid

[ultimatemember form_id=”528″]

Meld je nu aan!

Tuesday Talk Kees de Rijke Koninklijke Landmacht 1

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

Deel je blog!

Word lid

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

Advertentie

In de spotlight

Vacature

Boek

Kalender

Whitepaper

Menu