Tags: , , , , ,

Waarom falen de meeste corporate wellbeing-programma’s?

Welzijn op de werkvloer kan tegenwoordig niet meer genegeerd worden en moet als prioriteit worden behandeld in elke organisatie. Niet alleen omdat werknemers dat steeds vaker verwachten van (toekomstige) werkgevers, maar ook omdat het investeren in de gezondheid van personeel grote voordelen heeft op het gebied van productiviteit, retentie, absenteïsme en, uiteindelijk, de omzet.

Een manier om te investeren in het welzijn van medewerkers, is door het integreren van een corporate wellbeing-strategie. Een beleid dat als doel heeft de gezondheid van élke werknemer te verbeteren. Maar hoe kies je een programma dat écht werkt?

In deze whitepaper belichten we het kiezen van een effectief corporate wellbeing-programma:

  • Welke voordelen heeft het integreren van een dergelijk programma in jouw organisatie?
  • Wat maakt dat de meeste aangeboden programma’s hierin falen?
  • En aan welke voordelen moet een programma voldoen wil het wél succesvol zijn?

Vul onderstaand formulier in om de whitepaper te downloaden.

Naam(Vereist)
Akkoord(Vereist)
Tags: , , , , ,
Ook Interessante Document

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE