Likewise.ly ontziet organisaties in het werving- en selectieproces. Met de handige tool vindt jouw organisatie sneller de geschikte kandidaat waardoor je tijd en geld bespaart.

Likewise.ly
0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Besturingssysteem: Webbased
Service: Software & Tools
Geo focus: Nederland
Focus Klant: <250 medewerkers, 250-2500 medewerkers, >2500 medewerkers
Fase Onderneming: Start-up
Omvang: <8 medewerkers
Opgericht in: 2018
Herkomst: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands
Partner van HRCommunity: Nee

Likewise.ly – Smart Job Dating

Likewise.ly helpt organisaties met het vinden van geschikte kandidaten en ontziet organisaties in het werving- en selectie proces. Met de cloud oplossing van Likewise.ly besparen organisaties tijd en geld doordat alles eenvoudig vanuit één plek te managen is.

Likewise.ly match kandidaten op basis van vaardigheden en profielen, waardoor openstaande vacatures sneller zijn ingevuld.

Kandidaten solliciteren eenvoudig via een videosollicatie, dit maakt het werving en selectie proces eenvoudig en doeltreffend. Met jouw gepersonaliseerde app bied jij een transparante omgeving voor jouw kandidaten en geef je jouw eigen team tegelijkertijd inzicht in het gehele proces. Bereik de kandidaat eenvoudig op zijn of haar eigen smartphone en blijf gemakkelijk met elkaar in contact.

Ben jij juist die werkzoekende? Swipe, like en work: net zoals bij Tinder. Met de app kun jij jezelf voorstellen door middel van een simpele videosollicitatie, wanneer het jou uitkomt. Door middel van een cultuurtest zie je wie je bent en of jij bij de organisatie past. Hierdoor vind jij de baan die echt bij je past.

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: , ,
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE