Robidus is gericht op het minimaliseren van kosten en risico's in verband met sociale zekerheid en bevordert de inzetbaarheid.

Robidus - sociale zekerheid
0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Service: Advies & Consultancy
Geo focus: Nederland
Focus Klant: <250 medewerkers, 250-2500 medewerkers, >2500 medewerkers
Fase Onderneming: Local Enterprise
Omvang: >150 medewerkers
Opgericht in: 2003
Herkomst: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands
Partner van HRCommunity: Nee

Robidus – Sociale zekerheid

Robidus is gericht op het minimaliseren van kosten en risico’s in verband met sociale zekerheid, met de nadruk op het bevorderen van de inzetbaarheid. Hun unieke integrale aanpak combineert advies over passende financiering met nauwgezette naleving van wet- en regelgeving en doeltreffend casemanagement. Deze aanpak biedt u de optimale voorwaarden om kosten te verminderen en kansen voor besparingen ten volle te benutten.

In nauwe samenwerking met haar cliënten blijft Robidus voortdurend werken aan de verbetering van deze benadering. Op deze manier geven ze concreet invulling aan hun ambitie: het creëren van een ongeëvenaard platform voor inzetbaarheid.

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: ,
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE