Mercer helpt organisaties met het bouwen van een betere toekomst. Voor zowel medewerkers als de organisatie.

Mercer - Bouwen aan de toekomst
Officiële Partner
van HRcommunity
0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Service: Advies & Consultancy
Omvang: >150 medewerkers
Partner van HRcommunity: Ja
Herkomst: Verenigde Staten van Amerika
Focus Klant: >2500 medewerkers
Voertaal: Nederlands
Fase Onderneming: Global Enterprise
Geo focus: Wereld
Beschikbaar in: Nederlands, Engels

Mercer – Bouwen aan de toekomst

Bij Mercer staat het bouwen van een verbeterde toekomst centraal.

Met 25.000 medewerkers in meer dan 130 landen werkt Mercer gezamenlijk aan het herdefiniëren van de toekomst van werk, het vormgeven van pensioen- en investeringsresultaten, en het bevorderen van echte gezondheid en welzijn.

Al meer dan 75 jaar bieden zij betrouwbaar advies en oplossingen om gezondere en duurzamere toekomsten te creëren voor hun klanten, collega’s en gemeenschappen.

In de aanpak van Mercer combineren ze economische overwegingen met empathie en werken ze nauw samen met u om oplossingen te vinden die zowel uw medewerkers als uw bedrijf ten goede komen. Door ideeën om te zetten in acties die positieve veranderingen teweegbrengen, helpt Mercer u bij het verrijken van de levens en carrières van uw medewerkers en het stimuleren van innovatie, vooruitgang en prestaties. Mercer is een onderdeel van Marsh McLennan.

Contactgegevens

Mercer

Effectief zorg organiseren voor je werknemers

Om effectief zorg te organiseren voor je werknemers, is het belangrijk om te focussen op preventie en het bevorderen van een gezonde levensstijl. Dit kan worden bereikt door regelmatig aanbieden van gezondheidscontroles, toegang tot mentale gezondheidszorg en private oplossingen zoals gepersonaliseerde programma’s. Het communiceren van deze zorgvoorzieningen naar werknemers via…
EmployeesHealthHRwellbeing

Health & wellbeing-visie de eerste stap naar gezondere leefstijl werknemers

De zorg in Nederland staat onder druk, waardoor het belangrijk is om als werkgever preventieve maatregelen te nemen en medewerkers te helpen bij hun gezondheid. Als werkgever kun je een gezonde leefstijl stimuleren door aandacht te besteden aan een health & wellbeing-visie, waarin je het welzijn van medewerkers centraal stelt.…
EmployeesHealthHRwellbeing

Toekomst zorg onzeker: hét moment voor werkgevers om in actie te komen

De toegang tot medische zorg in Nederland wordt steeds moeilijker door langere wachtlijsten en een tekort aan zorgaanbod. Dit heeft negatieve gevolgen voor zowel zieke medewerkers als werkgevers, die te maken krijgen met hoge kosten van ziekteverzuim. Werkgevers kunnen hierop inspelen door een passend gezondheidsbeleid in te richten, zoals het…
EmployeesHealthHRwellbeing
Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: advies, duurzaam, innovatie, toekomst van werk, wellbeing
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.