The Greenspiration ondersteunt werkgevers met programma’s en events waarbij vitaliteit centraal staat. Want vitale medewerkers betekent lagere werkdruk en minder verzuim.

Greenspiration vitale organisatie, fitte werknemers
Officiële Partner
van HRcommunity
0,0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Besturingssysteem: Webbased
Service: Opleiding & Training
Geo focus: Nederland
Focus Klant: <250 medewerkers, 250-2500 medewerkers
Fase Onderneming: Start-up
Omvang: <8 medewerkers
Opgericht in: 2019
Herkomst: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands
Partner van HRCommunity: Ja

Greenspiration – boost vitaliteit

Greenspiration ondersteunt werkgevers met programma’s en events waarbij vitaliteit centraal staat. Denk hierbij aan workshops, team activiteiten en ‘energizers’, zowel fysiek als online. Greenspiration geeft advies, maar regelt daarnaast ook de uitvoeren ervan. De programma’s zijn opgezet om medewerkers te inspireren om gezonder en energieker te zijn.

De gehanteerde aanpak van Greenspiration is inspirerend, motiverend en op maat gemaakt, waardoor het aansluit bij iedere organisatie. De pijlers: voeding, beweging, ontspanning, inspiratie en groen vormen de basis voor een omgeving waar vitaliteit centraal staat.

Het hebben van vitale medewerkers betekent minder verzuim, loyaler en productievere medewerkers en een lagere werkdruk ervaring.

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: ,
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

Ontmoet de spraakmakende keynotes op het HRfestival

HRtop100 Magazine

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE