The Greenspiration ondersteunt werkgevers met programma’s en events waarbij vitaliteit centraal staat. Want vitale medewerkers betekent lagere werkdruk en minder verzuim.

Greenspiration vitale organisatie, fitte werknemers
0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Service: Opleiding & Training
Omvang: <8 medewerkers
Opgericht in: 2019
Partner van HRcommunity: Nee
Herkomst: Nederland
Focus Klant: <250 medewerkers, 250-2500 medewerkers
Voertaal: Nederlands
Fase Onderneming: Start-up
Besturingssysteem: Webbased
Geo focus: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands

Greenspiration – boost vitaliteit

Greenspiration ondersteunt werkgevers met programma’s en events waarbij vitaliteit centraal staat. Denk hierbij aan workshops, team activiteiten en ‘energizers’, zowel fysiek als online. Greenspiration geeft advies, maar regelt daarnaast ook de uitvoeren ervan. De programma’s zijn opgezet om medewerkers te inspireren om gezonder en energieker te zijn.

De gehanteerde aanpak van Greenspiration is inspirerend, motiverend en op maat gemaakt, waardoor het aansluit bij iedere organisatie. De pijlers: voeding, beweging, ontspanning, inspiratie en groen vormen de basis voor een omgeving waar vitaliteit centraal staat.

Het hebben van vitale medewerkers betekent minder verzuim, loyaler en productievere medewerkers en een lagere werkdruk ervaring.

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: vitaliteit, wellbeing
Ook Interessante HR Dienstverlener
Uit De Thema Wellbeing & Vitaliteit

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.