Tags: masterclass, persona's, podcast, vitaliteit, wellbeing

Het hele jaar vitaal: zo pak je het aan

Ben jij bekend met persona’s? Als jij een marketingachtergrond hebt, dan zal de term persona’s je niet geheel onbekend in de oren klinken. Maar heb je ook weleens de link gelegd tussen persona’s en de wellbeing van jullie medewerkers? Het antwoord is waarschijnlijk nee. Wat geheel logisch is. In deze podcast aflevering laat ik je zien hoe het ontwikkelen van een persona jouw bedrijf kan helpen om de vitaliteit van jullie medewerkers te verbeteren

Ben jij bekend met persona’s? Als jij een marketingachtergrond hebt, dan zal de term persona’s je niet geheel onbekend in de oren klinken. Maar heb je ook weleens de link gelegd tussen persona’s en de wellbeing van jullie medewerkers? Het antwoord is waarschijnlijk nee. Wat geheel logisch is. In deze podcast aflevering laat ik je zien hoe het ontwikkelen van een persona jouw bedrijf kan helpen om de vitaliteit van jullie medewerkers te verbeteren.

De multi inzetbare marketingtool: persona

Met een achtergrond in de marketing heb ik veel gewerkt met persona’s. Ik heb ze zelf ook voor mijn eigen bedrijf, The Body Practice, uitgewerkt. Ik weet dus hoe waardevol deze marketingtool is. Echter is de link tussen persona’s en vitaliteit me pas sinds kort duidelijk geworden. En nu ik dit weet, kan ik er eigenlijk niet meer omheen en wil ik graag de professionals in mijn netwerk de kans geven om er ook mee te werken. Daarom kon het niet anders dan dat ik deze marketingtool zou opnemen in de toolbox van mijn nieuwste project. Dit nieuwe project is een masterclass genaamd ‘Het hele jaar vitaal: zo pak je het aan’. Als luisteraar van mijn podcast wil ik jou een sneak peek geven in hoe wij deze tool (een persona) tijdens de masterclass gaan inzetten. En hoe jij dit als HR-professional ook kunt gebruiken. 

Deze en de andere tools uit de toolbox zorgen ervoor dat je in 2022:

  • Een vitaliteit jaarplan hebt passend bij jullie bedrijf.
  • Medewerkers het hele jaar gemotiveerd houdt met behulp van concrete acties.
  • Weet je welke vitaliteit thema’s er spelen op de werkvloer én hoe je hierop in speelt.

De afleveringen van De Vitaliteit Podcast zijn te beluisteren via alle podcastkanalen, waaronder Spotify en Apple. 

Wil je deelnemen aan de online masterclass op vrijdag 4 februari? Schrijf je dan in via: www.thebodypractice.nl/masterclass. Hier kun je ook terecht voor meer informatie.

Podcast is beschikbaar voor Leden

Beluister de Podcast van: Lisa Huiskamp
Tags: masterclass, persona's, podcast, vitaliteit, wellbeing
Ook Interessante Podcast
Uit De Thema Wellbeing & Vitaliteit

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.