Tags: , , ,

Focus op vitaliteit: zo word je een mega aantrekkelijke werkgever

» Podcasts
» Wellbeing

»

Focus op vitaliteit: zo word je een mega aantrekkelijke werkgever

We kunnen het niet ontkennen. Er is sprake van een behoorlijke krapte op de arbeidsmarkt. Het is een uitdaging om goede medewerkers te vinden en daarnaast wil je je huidige medewerkers aan je binden. In deze podcast hoor je hoe je hiermee aan de slag kunt.

We kunnen het niet ontkennen. Er is sprake van een behoorlijke krapte op de arbeidsmarkt. Het is een uitdaging om goede medewerkers te vinden en daarnaast wil je je huidige medewerkers aan je binden. 

Door de vitaliteit en wellbeing van jouw team voorop te stellen, kun je als werkgever laten zien dat jullie je inzetten om het leven van jouw medewerkers te verbeteren, zowel op de werkvloer als thuis. Hierdoor voelen medewerkers zich gehoord, gewaardeerd en gezien. Daarnaast maakt dit je een aantrekkelijke (potentiële) werkgever! Een win-win dus.

Wat wordt er bedoeld met vitaliteit als het gaat om goed werkgeverschap?

Goed werkgeverschap met betrekking tot vitaliteit draait om aandacht voor het wellbeing en de betrokkenheid van het team. Hiervan een onderdeel maken van de strategie die je als bedrijf voert, is een belangrijke verschuiving. Eén die het komende jaar alleen maar sterker zal worden. Werkgevers die meegaan met de tijd en echt onderscheidend vermogen willen creëren zullen net zoveel tijd en energie steken in hun werknemersbetrokkenheid en vitaliteit als hun corebusiness en diensten. Die betrokkenheid en vitaliteit gaan over het beschermen van het belangrijkste kapitaal van het bedrijf: de medewerkers. Zonder medewerkers, geen business. Bedrijven die ervoor zorgen dat hun medewerkers floreren en bloeien, lopen altijd voorop.

Hoe kun je vitaliteit op een strategische manier inzetten om nét die voorsprong te krijgen op conculega’s en een mega aantrekkelijke werkgever te worden? Daarover gaat podcastaflevering #11 Zo word je een mega aantrekkelijk werkgever. 

De afleveringen van De Vitaliteit Podcast zijn te beluisteren via alle podcastkanalen, waaronder Spotify en Apple. 

Tags: , , ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Ook Interessante Podcasts

Dit zijn de pijlers van werkgeluk

Steeds meer young professionals verwachten van werkgevers naast goede arbeidsvoorwaarden ook ruimte voor professionele ontwikkeling en persoonlijke groei. Hoe mooi zou het zijn als organisaties echt werk maken van werkgeluk?…
Lees verder

Identiteit bepaalt organisatieresultaten

Ben je onderdeel van een team, een organisatie of een beroepsgroep? Hoe mensen zichzelf beschouwen heeft directe invloed op de werkbeleving en organisatieresultaten. HR-professionals en leiders beïnvloeden daarom steeds vaker…
Lees verder

Community Leden

[ultimatemember form_id="59410"]

Alle Leden >>>

Whitepaper De waardevolle organsiatie

whitepaper arbeidsmarkt
In dit whitepaper staan HR en HRM gerelateerde onderwerpen omtrent de Arbeidsmarkt

Registreer je als lid

Word gratis lid

[ultimatemember form_id=”528″]

Meld je nu aan!

Tuesday Talk Kees de Rijke Koninklijke Landmacht 1

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

Deel je blog!

Word lid

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

Advertentie

In de spotlight

Vacature

Boek

Kalender

Whitepaper

Menu