Tags: , , ,

Focus op vitaliteit: zo word je een mega aantrekkelijke werkgever

We kunnen het niet ontkennen. Er is sprake van een behoorlijke krapte op de arbeidsmarkt. Het is een uitdaging om goede medewerkers te vinden en daarnaast wil je je huidige medewerkers aan je binden. In deze podcast hoor je hoe je hiermee aan de slag kunt.

» Podcasts
» Wellbeing

»

Focus op vitaliteit: zo word je een mega aantrekkelijke werkgever

We kunnen het niet ontkennen. Er is sprake van een behoorlijke krapte op de arbeidsmarkt. Het is een uitdaging om goede medewerkers te vinden en daarnaast wil je je huidige medewerkers aan je binden. 

Door de vitaliteit en wellbeing van jouw team voorop te stellen, kun je als werkgever laten zien dat jullie je inzetten om het leven van jouw medewerkers te verbeteren, zowel op de werkvloer als thuis. Hierdoor voelen medewerkers zich gehoord, gewaardeerd en gezien. Daarnaast maakt dit je een aantrekkelijke (potentiële) werkgever! Een win-win dus.

Wat wordt er bedoeld met vitaliteit als het gaat om goed werkgeverschap?

Goed werkgeverschap met betrekking tot vitaliteit draait om aandacht voor het wellbeing en de betrokkenheid van het team. Hiervan een onderdeel maken van de strategie die je als bedrijf voert, is een belangrijke verschuiving. Eén die het komende jaar alleen maar sterker zal worden. Werkgevers die meegaan met de tijd en echt onderscheidend vermogen willen creëren zullen net zoveel tijd en energie steken in hun werknemersbetrokkenheid en vitaliteit als hun corebusiness en diensten. Die betrokkenheid en vitaliteit gaan over het beschermen van het belangrijkste kapitaal van het bedrijf: de medewerkers. Zonder medewerkers, geen business. Bedrijven die ervoor zorgen dat hun medewerkers floreren en bloeien, lopen altijd voorop.

Hoe kun je vitaliteit op een strategische manier inzetten om nét die voorsprong te krijgen op conculega’s en een mega aantrekkelijke werkgever te worden? Daarover gaat podcastaflevering #11 Zo word je een mega aantrekkelijk werkgever. 

De afleveringen van De Vitaliteit Podcast zijn te beluisteren via alle podcastkanalen, waaronder Spotify en Apple. 

Tags: , , ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Ook interessant

Community Leden

Alle Leden >>>

Registreer je als lid

Word gratis lid

start-up van de week 3 - Workwize

Meld je nu aan!

Banner Personio webinar 2

Tuesday Talk #4, meld je nu aan!

Tuesday Talk #4 | Marlise Mahieu | 4

Word lid

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

Advertentie

AD7 - hoe top werk jij - blauw - grote banner

In de spotlight

Vacature

Boek

Opleiding

Whitepaper

Menu