Tags: , , ,

Top 5 artikelen van juli

» Blogs

»

Top 5 artikelen van juli

Hopelijk kunnen wij jou blij maken met een nieuwe ‘Top 5 artikelen van juli’ die jou tijdens deze relaxte weken nog even snel op de hoogte brengt. In een oogopslag de meest interessante artikelen van deze maand. Laat ons weten welk artikel van deze top 5 jou het meeste aansprak door het op social media te delen!

Intrapsychisch werken met Voice Dialogue bij herstel van burn-out

Wanneer kan je de behandeling van burn-out van start laten gaan en welke tools en technieken uit Voice Dialogue bevorderen het herstel van burn-out?

Vertrouwen is geen ‘nice to have’

Wanneer medewerkers zichzelf kunnen zijn en elkaar en hun leiders vertrouwen, is de kans vele malen groter dat zij hun volle potentieel durven in te zetten.

Impact WAB voor HR & inhuur: bereid je voor op een forse kostenstijging

Wat moet jij anders gaan doen vanaf 2020? Lees wat de WAB betekent voor jouw organisatie. Bereid je voor op een forse kostenstijging!

Onboarding, maar hoe werkt het eigenlijk met kennismigranten?

Talentmanagement en onboarding worden steeds belangrijker binnen HR. Maar hoe zit dat met kennismigranten? Hoe zorg je dat zij zich snel thuisvoelen?

Strategische personeelsplanning: durf vooruit te kijken

Goed personeel is van groot belang voor iedere organisatie. In dit artikel, op basis van een item bij ZP Radio, gaan Irma Doze en Gerard Evers in op Strategische Personeelsplanning.

Tags: , , ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Ook Interessante Blogs

Agile & Lean vanuit een HR context

Je vraagt je inmiddels misschien af: “Waarom worden deze twee methoden hier als één behandeld?”. Het klopt dat er verschillen zijn. Zo is Lean in een ‘lopende band’ productie-omgeving ontstaan…
Lees verder

De vraag is niet meer hoe lang nog

De wereld verandert snel en wordt steeds complexer. HR kan niet langer afwachten. ‘De rol van HR moet fundamenteel veranderen. Stop met mappen verschuiven en wordt de visionaire data-analist die…
Lees verder

Wat is een brede en duurzame welvaart?

Sinds halverwege de negentiende eeuw is er een directe relatie geweest tussen productiviteits- en welvaartsgroei. Elke dertig jaar verdubbelde ongeveer de productiviteit en daarmee de welvaart. Inclusief podcast.
Lees verder

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper De waardevolle organsiatie

whitepaper arbeidsmarkt
In dit whitepaper staan HR en HRM gerelateerde onderwerpen omtrent de Arbeidsmarkt

Registreer je als lid

Word gratis lid

Meld je nu aan!

Tuesday Talk Kees de Rijke Koninklijke Landmacht 1

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

Deel je blog!

Word lid

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

Advertentie

In de spotlight

Vacature

Boek

Kalender

Whitepaper

Menu