Compagnon helpt mensen en organisaties succesvol te maken op de arbeidsmarkt. Ze helpen organisaties met talent behouden en werven.

Compagnon - succes op de arbeidsmarkt
0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Service: Advies & Consultancy
Focus Klant: <250 medewerkers, 250-2500 medewerkers, >2500 medewerkers
Fase Onderneming: Volwassen
Omvang: 50-150 medewerkers
Opgericht in: 2000
Herkomst: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands
Partner van HRCommunity: Nee

Compagnon – HR-specialist

Compagnon is HR-specialist en biedt complete oplossingen voor recruitment-, career- en HR-management. Bij Compagnon helpen ze mensen en organisaties succesvol te maken op de arbeidsmarkt. Ze zijn hiermee een echte compagnon door zowel op relatie als op resultaat hoog te scoren. Vanuit onderling vertrouwen als basis werken zij aan een optimale samenwerking en gezamenlijke groei

De krapte op de arbeidsmarkt is voelbaar in iedere sector. Om de groei en continuïteit van organisaties te waarborgen is gespecialiseerde kennis en kunde in HR en recruitment nodig. Samen met de specialisten van Compagnon zorg je voor het behoud van talentvolle medewerkers van vandaag en voor een succesvolle werving van talent voor morgen.

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: , , ,
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE