Tags: , ,

In gesprek met HR-leiders

We gaan voor de HRtop100 in gesprek met HR-leiders. Wat vinden zij de kerntaak van HR en wat is het lastigste van het vak? Je hoort het in de podcasts.

Het is je vast niet ontgaan dat we vol in de stemmaand zitten van de HRtop100. En er is nogal wat te kiezen dit jaar. Van hoogleraren zoals Bram Steijn tot ondernemers als Tom van der Lubbe deelden hun visie met ons. Ook de groep HR-eindverantwoordelijken die we spraken is divers: van het onderwijs zoals de UvA, tot aan de zorg, de farmacie en de telecombranche. Overal waren HR-leiders bereid om hun kennis en visie met ons te delen. Voor ieder wat wils dus. Je hoort het allemaal in de podcasts.

Maar hoe weet je in al die diversiteit welke podcast voor jou interessant is? Daar hebben wij wat op gevonden! Iedere podcast start met het beantwoorden van de volgende 5 stellingen:

  • De kerntaak van HR is…
  • Een goede HR-directeur is…
  • Het lastigste van ons vak is…
  • Het laatste dat ik geleerd heb is…
  • Werken gaat in essentie over…

Je weet dus in de eerste seconden al waar de HR-leider of wetenschapper zich mee bezighoudt en of de podcast wat voor jou is. Laat ons weten welke HR-leider en welke wetenschapper volgens jou de beste antwoorden heeft gegeven en beloon hem of haar met jouw stem!

Benieuwd naar de visie van de HR-leiders? Klik hieronder op hun naam en luister de podcast!

Stemmen kan nog tot 1 december en op 12 december wordt bekendgemaakt wie er gewonnen heeft op het jaarlijkse HRtop100 event.

Tags: , ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Artikel

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

HRfestival 2023

Winnaars HRtop100 2023

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE

In de spotlight

Vacature

Strategisch P&O Adviseur (Beleid) | Gemeente Krimpenerwaard

Boek

Superkrachten - Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken -

Superkrachten – Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken

Kalender

Tuesday Talk #9: Sustainable HR bij Swapfiets

Whitepaper

Van Human Resource Management naar een optimale medewerkerbeleving

Van Human Resource Management naar een optimale medewerkerbeleving