Tags: , , , , , ,

Optimaliseer het verandervermogen van jouw organisatie

Organisaties die hun verandervermogen hebben gemaximaliseerd, zijn in staat om effectief te reageren en te anticiperen op veranderingen in hun omgeving. Dat zijn responsieve organisaties. Zij hebben veel aandacht voor de mensen en hun onderlinge relaties, want die bepalen hoe groot het vermogen is om te veranderen. Dat is belangrijker dan de plannen, de doelen en de processen om die doelen te bereiken.

Deze whitepaper neemt je mee in de wereld van responsieve organisaties. We bespreken wat een organisatie responsief maakt en waarom responsieve organisaties nodig zijn. We staan stil bij de meest voorkomende oorzaken van fricties die verandering belemmeren. Ook wordt duidelijk gemaakt hoe je het verandervermogen van jouw organisatie kunt optimaliseren.

Bekijk het document

Akkoord(Vereist)
Tags: , , , , , ,

Community Leden

Alle Leden >>>

Registreer je als lid

Word gratis lid

start-up van de week 3 - Workwize

Meld je nu aan!

Banner Personio webinar 2

Tuesday Talk #4, meld je nu aan!

Tuesday Talk #4 | Marlise Mahieu | 4

Word lid

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

Advertentie

AD7 - hoe top werk jij - blauw - grote banner

In de spotlight

Vacature

Boek

Opleiding

Whitepaper

Vorig bericht
HR en Robotic Process Automation; minder routine meer waardecreatie
Volgend bericht
3-Stappenplan voor duurzamere inzetbaarheid
Menu