Voor de HRtop100 gaan we in gesprek met HR-leiders om hun visie op het vak te ontdekken. Wat zien zij aan trends binnen het HR-vakgebied en welke uitdagingen komen eraan voor ons? Je hoort het in de podcasts!

Inmiddels hebben we al een aantal HR-leiders gesproken. Benieuwd waar zij zich meer bezig houden? Neem hier een kijkje voor alle podcasts tot nu toe.

Of luister de podcast met Martijn Wecke van TechData over onder andere workforce planning, medewerkersontwikkeling en diversiteit en inclusie.

Ben je meer geïnteresseerd in digitalisering, talentontwikkeling en het goed begeleiden van medewerkers? Luister dan de podcast met Corine Duchenne-Reijnierse van Maxeda DIY Group.

Of luister de podcast met Monique Hopmans van Ingrammicro over onder andere werken in een internationale context en feedback en het ontwikkelen van medewerkers.

Heb je meer interesse in gelukkige medewerkers en het gebruiken van de kracht van medewerkers om organisatiedoelen te behalen? Luister dan naar de podcast van Britt Ruysch van Gemeente Zaanstad.

Gepost door Redactie HRcommunity

De redactie van HRcommunity brengt de meest interessante content, events en interviews voor HR-professionals samen.

Laat een opmerking achter.