Effectory is in Europa marktleider op het gebied van medewerkersonderzoek. Door deze onderzoeken komen organisaties tot nieuwe inzichten. 

Effectory
Officiële Partner
van HRcommunity
0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Service: Software & Tools
Omvang: >150 medewerkers
Opgericht in: 1996
Partner van HRcommunity: Ja
Herkomst: Nederland
Provincie: Noord-Holland
Focus Klant: <250 medewerkers, 250-2500 medewerkers, >2500 medewerkers
Voertaal: Nederlands
Fase Onderneming: Global Enterprise
Besturingssysteem: Webbased
Geo focus: Wereld
Beschikbaar in: Nederlands, Engels

Wij zijn Effectory

We helpen organisaties de kracht van inzichten, ideeën en feedback van hun medewerkers te benutten.

Meer dan traditioneel medewerkeronderzoek

Effectory is in Europa marktleider op het gebied van medewerkeronderzoek, dat verder gaat dan traditioneel tevredenheidsonderzoek. Juist zaken als betrokkenheid, bevlogenheid, leiderschap, efficiëntie en klantgerichtheid worden hierbij naar boven gehaald.

Organisaties die luisteren naar feedback en ideeën van haar medewerkers presteren beter. Medewerkers weten namelijk als geen ander wat er beter en slimmer kan binnen een organisatie. Samen met Effectory komen organisaties tot nieuwe inzichten. Zo levert Effectory een wereldwijde bijdrage om organisaties succesvoller te maken.

Over ons

Met ons platform kunnen HR- en managementafdelingen medewerkersfeedback verzamelen bij elke stap van de employee journey. Deze feedback wordt omgezet in people analytics, waarmee organisaties hun strategieën voor productiviteit, bevlogenheid en personeelsbehoud kunnen verbeteren.

Met meer dan 200 specialisten in Amsterdam en München ondersteunen we met trots meer dan 1200 organisaties in 110 landen. Het platform biedt surveys in 60 talen aan.

HR is nu meer dan ooit een essentieel onderdeel van de bedrijfsstrategie. Daarom is onze feedbackoplossing speciaal ontworpen voor strategische HR-teams.

Missie & visie

We richten ons op een betere werkwereld door medewerkers een stem te geven en door ervoor te zorgen dat hun feedback effect heeft.

Feedback van medewerkers is cruciaal voor elke organisatie, en onze experts weten dat als geen ander. We werken wereldwijd samen met HR-teams en managers om hen te helpen de grootste uitdagingen waarmee ze geconfronteerd worden te overwinnen door gebruik te maken van medewerkersfeedback. Ervaar ook dezelfde geweldige resultaten door simpelweg naar je medewerkers te luisteren en hen aan te moedigen.

 

Contactgegevens

Effectory

Dit zijn de 7 bouwstenen voor een effectieve feedbackcultuur in je organisatie

De geschiedenis leert ons dat je door samen te werken meer bereikt dan alleen. Een belangrijk onderdeel van effectief teamwork is een open cultuur waarin iedereen zich comfortabel voelt om regelmatig feedback te geven en te ontvangen. Effectory, Europese marktleider op het gebied van medewerkersfeedback, legt uit waarom deze feedbackcultuur…
effectoryfeedbackcultuurteamwork

Dit is waarom een sterke teamdynamiek onmisbaar is – en zo bereik je het

Problemen met teamdynamiek, zoals samenwerking, communicatie en betrokkenheid, kunnen de prestaties van organisaties ernstig belemmeren. Vaak is HR als eerst ter plaatse om hier iets aan te doen, maar het is juist belangrijk om als organisatie in te zien dat een goede teamdynamiek en -prestatie een gedeelde verantwoordelijkheid is van…
betrokkenheideffectorysamenwerkenteamdynamiek

HRtop100 sfeerverslag 2022

De HRtop100 2022 was een succes! Op 8 maart vond dit jaarlijkse event, plaats. ‘Als vanouds’ gebeurde dit weer eens live op locatie, namelijk in het gloednieuwe pand van AFAS. Naast de gebruikelijke Vakjuryprijs en Publieksprijs werden er dit jaar ook prijzen uitgereikt voor de meest innovatieve HR-directeur in de…
HR-leidersHRtop100magazine
Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Is dit jouw organisatie?

Verstuur onderstaand verzoek voor het claimen van de HR dienstverlener pagina

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Selecteer de HR Dienstverlener/Organisatie uit de HRgids waar jij onderdeel van bent en deze pagina wilt gaan beheren.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
en beheer de gegevens.
Tags: Betrokkenheid van werknemers, Betrokkenheidsonderzoek, bevlogenheid, Employee Expierence, , HR technologie, HR-analyse, Luisteren naar werknemers, medewerkeronderzoek
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.